SenyumaNSedekaH – Hulurkan Ilmu Dengan Senyuman

Di – TaG –

Pautan Utama Anda::

Sebelum aku meneruskan TAG ini, ingin aku minta maaf dari ixora kerana tidak dapat menunaikan kewajipan tag ini lebih awal oleh sebab2 tersangatla tidak sempat dan hal-hal yg tidak dapat dielakkan.Tag ini sama seperti tag yg dibawah supaya link menjadi exponen.

Jadi intuk tag kali ini, ini adalah caranya : –

Berikan LIMA pautan (link) yang selalu dilawati.
# Tag lagi LIMA manusia di luar sana.
# Kemungkinan besar kamu ada laman-laman X-rated yang digemari tapi maaf , laman-laman sebegitu tidak sama sekali boleh dimasukkan ke dalam lima pautan kegemaran.
# LIMA manusia yang telah di-tag hendaklah dimaklumkan bahawa mereka telah di-tag.
# Akhirnya, wujudkan satu pautan aktif (active link) untuk orang yang telah men-tag kamu.

LiNk yG AkU seLaLu LaWaTi ialah:

LiNk (BLOG) yG AkU seLaLu LaWaTi ialah:

Dalam tag ini, aku dikehendaki untuk mengetag orang lain pula. Oleh sebab tag ini sudah lama, aku anggap ia sudah mati tempohnya, jadi aku pun tidak berminat untuk menyambung tag ini..maaf ya.

Kongsi Pautan (Link) hingga ia berkembang secara eksponen – 05/01/2008

Ini adalah kali kedua aku ditag oleh rakan blogger. Terima kasih syahid_zul kerana meletakkan pautan blog aku dalam tag saudara. Tag ini menghendaki supaya aku menyalin semula link yg sudah ada dalam tag sebelum ini, dan seterusnya menambah LIMA –> 5 lagi link blog org lain untuk ditag.

Oleh kerana aku sudah lama xmengemaskini blog aku, hukuman telah diberikan kepada

Ini adalah link sedia ada dalam tag yg aku dpt:

1.The Strategist Notebook
2.Link Addiction
3.Ardour of the Heart
4.When Life Becomes a Book
5.The Malaysian Life
6.Yogatta.com
7.What goes under the sun
8.Ubuntu For Malaysian
9. Arsenal Malaysia
10.Malaysian Computer Technical Blog
11.TeqEdge
12.Qubix Blog

13.Silent Blogger
14.SenyumaNSedekah
15.Teranung.blogspot
16.Aku tetap aku
17.Taszara.com

dan ini pula link datang dari aku..link2 ini aku ambil keputusan untuk memilih dari mereka yg ada memberi komen dalam sebarang entri. tp bukan semua la..

18.Liga Kampung
19.MohdJai
20.Amanz
21.Muzem
22.Manchurr

Bg mereka aku tag leh terus mengetag org lain,sebanyak 5 link tambahan lagi korg perlu tambah dr diri korg.and then yg dah sedia ada cam atas ni leh la tulis gak..ini leh menambah page rank blog anda. Sekian..

7 Perkara Pelik tentang diriku – 29/11/2007

Sebelum memulakan senarai ini, aku ingin memberitahu anda semua, aku telah di-tag oleh syahid_zul a.k.a penulis blog bahasa Melayu utk UbUntU…jadi aku pn senaraikanlah perkara berikut.

7 Perkara Pelik tentang diriku…

1. Aku kalo dah ngadap komputer dan internet terutamanya, boleh duduk dpn pc selama berbelas2 jam…berhentila jap utk makan, solat, bisnes d “to-let”.

2. Kalo main PES, aku masih lg boleh berborak dgn org cerita tntg DuniaHariIni dan pelbagai topik. Tp bile main Red Alert 2 atau seumpamany, org sebut nama aku pn aku tak sedear. dia cakap satu hapak pn aku xdgr…

3. aku tidor mati tahap ape pn xtaula. kalo dah tidor, bom meletup atau kebakaran pn mgkin susah aku perasan. lebih2 lagi kalo aku penat mlm sebelumnya. nanti telinga aku jd pekak buat beberapa ketika. setelah aku digeletek di kaki, disimbah ngn air dijerit beberapa kali, barula tersedar.

4. aku tak berminat sebenarnya menulis..tp terjoin blog..hahaha,puncanye aku suka kongsi ape yg aku tau bab2 internet, komputer n lain2..tp masalahnya,aku bukan GEEK, tp GooD kot..πŸ™‚

5. aku ni penakot…walaupun lelaki..hehehee…xcukup pelik??xpe, aku dahla penakut tp bukn takut hantu, takut pada bnda yg membuatkan aku segan@malu@xbiase…contohmya, katela aku kene present something kt depan org ramai, aku akn jd takut, walaupun sudah beribu kali aku buat.kalo time tu aku tgh cuak@takut, mesti aku jd tak betol.. aku boleh ckp tersangkut2, tak paham apebnde yg aku dah paham, n aku tak tau pn ape berlaku kt audience. diorg gelak seribu bahasa pn aku jd cm stone/blur. .”apebnde tu?diorg tgh gelak ke?ke tgh ckp ngn aku” – cntoh situasi…

6.ha..ni pasti kamu semua kate aku pelik..bab makan.. kalo aku makan cam air batu kacang kan, aku tak suka ade kacang merah wlpn sedap.same gak kalo mkn cendol. kalo makan aiskrim, aku tak suke yg ade keladi dalam aiskrimnye…kalo cm kuih, kan ade kuih Bakar(org johor ckp kot), aku tak suke kalo dia letak serpihan2 jagung dalam tu, mst aku tak makan..kesimpulannye- kalo mknn tu kirenye ade bendasing dalam tu, aku mmg tak makan, nanti aku akn kate tak sedap..

7.aku xteringat ape lagi yg aku pelik..ni kot. aku takleh ade binatang @ serangga berterbangan selain nyamuk mendekati aku.. aku amat bencikan ia.. paling benci-lipas. aku cuak gile kalo ade pepatun,lebah, rama-rama, kumbang, kelekatu(xsgt), belalang n byak lg. sumenye bukan kerana bahaya atau ape tp aku geli badanmereka ini kalo dipicit mengeluarkanlendir yg amat memualkan..

dah habis dah..

Oleh kerana peraturan tag-mengetag ni ialah memilih 7 0rg lagi utk ditag kemudian beritahu mereka iaitu bg sedikit pemberitahuan dkt blog diorg(maknenye komenla), jd aku telah memilih mereka-mereka ini.

1. MohdIsmail

2. FaridAmin

3.Palie

4.Ixora

5.Pembebel

6.TheBolehBlog

7. UbuntuBM

Selamat Mengetag..

14 Komen »

  1. Adusss, another tag for me…..anyway thanks, ok my friend, no problem, I still smiling right now…but just give me more time and I get back to you.

    Komen oleh etomyam — November 29, 2007 @ 8:20 am |Balas

  2. Salam..
    Erm,blum ada apa lg utk di komen..slm perkenalan ye!

    Komen oleh raihada — November 29, 2007 @ 8:23 am |Balas

  3. hahhaha…mmg pelik abes..ngehehe…
    aku pun sama cam ko kat no 1
    haha..
    geek ker?
    xkot…πŸ˜€

    Komen oleh melayubuntu — November 29, 2007 @ 11:52 am |Balas

  4. Aku dah jawab. Sila jangan sakit ati. Hehe.

    Komen oleh Pembebel — November 30, 2007 @ 4:01 am |Balas

  5. […] 7 perkara pelik Huhu, kena tag benda sama la. Aku rasa aku dah kena dulu. Takpe la, aku jawab je. Tajuknya adalah 7 perkara pelik tentang aku. […]

    Ping balik oleh Tag 7 perkara pelik « Bising la ko! — November 30, 2007 @ 4:02 am |Balas

  6. […] hampir terlupa yg saya di tag oleh saudara Idrisyussof dua tiga hari lepas. Sib baik la saya terjenguk blog encik pembebel tadi […]

    Ping balik oleh Ok,I’ve answered this! « Fly Over Me — Disember 1, 2007 @ 8:00 am |Balas

  7. oh ku penat malam ni baru balik. nanti aku jawab aku komen semula.

    Komen oleh mohdjai — Januari 5, 2008 @ 6:26 pm |Balas

  8. erkk
    jawab kt afham.blogmas leh ke?!!

    Komen oleh arsenal malaysia — Januari 7, 2008 @ 5:16 am |Balas

  9. […] { Januari 9, 2008 @ 3:36 pm } · { Diri Aku, Orang-orang lain } { } Aku telah di tag […]

    Ping balik oleh TAG - 7 Perkara Pelik tentang diriku « BATU BLOG — Januari 9, 2008 @ 3:36 pm |Balas

  10. sori arsenal malaysia..silalah jawab di mana2 yg kamu suka….tp jgn lupe beri link senyuman sekali..senang org rujuk…:)

    Komen oleh Idris Yussof — Januari 15, 2008 @ 2:21 pm |Balas

  11. Anda telah ditag oleh cik rerama! huhu

    http://butterfly85.wordpress.com/2008/02/21/tag-lagi/

    Komen oleh ixora — Februari 21, 2008 @ 2:07 pm |Balas

  12. Kena tag gak aritu.. Tapak web dah berubah, jadi http://www.mywindowsxp.info da sekarang..πŸ™‚

    Komen oleh dekan — Mac 4, 2008 @ 7:26 am |Balas

  13. terima kaseh atas tag2 anda..nanti ada masa saya akan selesaikan

    Komen oleh Idris Yussof — Mac 5, 2008 @ 3:19 am |Balas

  14. tag aku sekali yer…

    Komen oleh skid — Julai 27, 2009 @ 11:31 am |Balas


Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d bloggers like this: